..ehkä, kun hiukan vielä poskionteloita jomottaa. :(

Eli viime viikolla pojat laiskotteli, kun mie sairastelin. Muutaman kerran tehtiin Morriksen kanssa tunnaria ja sehän onnistui hienosti. Nami edelleen ennen kapuloita, toimii! Kokeilin jo toisella (ei niin tutulla) kapulalla: ekalla kerralla nosti ja tiputti, mutta ehdin naksauttaa eli hiukan epäröi, mutta toisella kerralla sillä kapulalla onnistui loistavasti. Haistelee hyvin kapulajonon läpi.

Perjantaina olin Tiina Liljan koulutuksessa Morriksen kanssa. Naksuttelukurssi oli kyseessä. Yhden hyvän vinkin sain noutoon: Moo kun tahtoo siirtää peppua sen muutaman sentin irrotus vaiheessa, niin otankin jatkossa irrotuksen edestä päin eli en ylhäältä, kuten olen aikaisemmin tehnyt. Vielä ei olla kokeiltu, mutta raportoin kuin käy. Muuten kurssin asiat oli tuttua huttua.

Sunnuntaina oltiin Tiinan koiratanssikurssilla. Tääkin laji ois kiva, jos aikaa ois enemmän tai koiria vain yksi reenattavana. Ehkä sit aloitetaan Morriksen kanssa tää ku se TVA-titteli on hankittu! Nauru

Tänään käytiin Lauran ja Taimin kanssa hallilla reenimässä. Mukana meidän porukasta amorosalaiset. Morris teki takaakierrätystä ja keppikulmia, puomia naksautuksella ja vapautus putkeen. Malttoi pysähtyä, vaikka putki hyvin hollilla. Takaakierrätykset onnistui hyvin molempiin suuntiin ja vauhtia oli hyvin. Tänään palkkasin Moon vain lelulla, tosin keinua otettiin erikseen, kun haluan siihenkin vielä lisää vauhtia, niin että se tulee sata lasissa laudalle ja tämäyttää sen painollaan kovasti alas eli kiire maahan, jossa nami. Loppupalkka tuli juuri keinulta. Loistavat treenit, Morris on ihana kun sillä on vauhtia ja se irtoo, mutta silti se on kuulolla (ainakin tänään ;))!

Vertti teki puomia eli puomini kontaktia kosketusalustalla. Palikka oli maassa ja hyvin haki alustan ja lätkäs tassunsa siihen. Otin ennen puomia pelkkää alustaa muutaman kerran ja hyvin hakee & pysähtyy siihen. Vaikka välillä meni vauhdilla tassun mitalla yli, V otti askeleen taakse eli tietää mihin tassujen pitää osua. Hymy Muutaman maatason jälkeen otettiin jo minipöytäkäyttöön. Hyvin onnistui siitäkin. Nyt vaihdoin koske-sanan seis-sanaan, koska käytännön syistä haluan saman sanan Vertin kontakteille ku Moollakin. Hakee hyvin alustaa niin nyt vain yhdistetään, että kontaktilla kun alusta näkyy, se tarkoittaa siihen pysähtymistä eli seis-juttua. Muutenhan Vertillä on jo haju, että seis tarkoittaa pysähtymistä. Lisäksi Vertti teki 1 & 2 hyppyä kutsuen ja miun rintama menosuuntaan. OK! Ja myös keppejä (6kpl) muutama toisto molemmilta puolin. Loppunami puomin kosketusalustalta onnistuneesta seis-suorituksesta!! Lopuksi vielä temuamista metsäpolulla ja voi että pojjaat on ollu väsyneitä päivän. Ehkä Vertillä painaa vielä eiliset kääpiölassietokoilutkin (Joonaksen kanssa).

Ainiin, tärkeää: eilen Joonas hyväksyttiin JoA:n jäseneksi eli Elmolla vaihtuu kuski, hih. Mie vien kyllä vielä kisoissa (toistaiseksi ;)), mutta J reenauttaa vai reenauttaakohan Elmo Joonasta!?Silmänisku