Amorosan pojat oli hallilla reenimässä. Katin veto ja aiheena itseluottamustreenit eli simppeliä, vauhtia, itsenäistä radan lukua. Morriksella ei vaan millään meinannut onnistua 8-9 kohdan satakasikymppinen, ei sitten millään. Kerrankin reeneissä tuli sellanen tilanne, kun kisoissa eli jäin sikana jälkeen. Näin se kisoissa käy, jos radassa on tykityspätkä ja sit suunnan vaihto tai joku pyöritys. Pakka leviää! Morris tarjos kokoajan vain 9 hyppyä tulossuunnasta. Lähempää otettuna onnistuu, mut jos olen jäljessä, ni ei, no sain sen jotenkin runnottua, mutta vielä jäi kaihertamaan..

Vertti Virtasen laskin irti, ni jannu karkas puomin alla olevaan putkeen, no sit jatkettiinkin kontaktikävelyllä, kun V haluais vain leikkiä ja vetää hippaa hiekka pölyten. Käveltiin noin kolmen metrin päästä keinua, no Verttihän sinkos sinne ja ennenku kissaakaan kerkesin sanoa ni virtanen lentää ja ravaa ilmassa! Kati ja Henkka nauro, että keinu ei paljoo kerenny alas lähteä, ku virtanen oli jo sen läpi juossu!! Kahjo pentu! ja ei mitään raumaa, uudelleen oli menossa. Yllättynyt Hyvä näin. Rämäpäiden rämäpää. Jos tuon miehen saan joskus hanskaan, ni se on pitelemätön, vaviskaa kilpakentillä ja loistakaa vielä kun voitte! :D

Lisäksi sovittiin reeniporukassa, että eivät rapsuttee tai huomioi Verttiä hallissa, kun se on niiin innoissaan ihmisistä, että namit ja lelut jää kakkoseksi! :( Hyvä juttu, että on avoin, mutta rajansa kaikella. Nyt kun Vertti lähtee reenaamaan, se ei leiki muiden kanssa, eikä halittele ihmisiä, vaan ne hetket on sit erikseen. Pikkumies täyttää kohta vuoden, niin "oikee" reenaaminen voidaan aloittaa nyt eli vaatia jo hiukan keskittymäänkin hommiin. Riekkuretket sit ihan erikseen. Ja kun hallilla käyn, tehään sika lyhyesti jotakin, esim. keppejä ja sit kontaktikävelyä tms. Jännä, että tokohommat onnistuu, esim. paikallaolo kera luoksetulon. Voi olla, että Vertti haluais kans yhtä vauhdikkaita juttuja ku isotkii pojat, on meinaan kaamea paukutus, kun joku muu menee radalla. Ensi viikolla onkin minun veto.

Aamulla Tuomaksen kanssa reenimään, jos ei ole liian kylmä. Täytys reenit vielä suunnitella ja sit nukkumaan. ja taas kello on jo yli 00.00.

Ainiin, mie oon askarrellu:

Myynnissä kirparilla tästä viikon ajan (Thänks N&E) ja sit muutenkin kaupan jos joku ostaa. Toki omillekkin olen tehny. Tykkäävät, etenkin Morris.