Eilen vieteltiin muuton tappajaiset ja samalla Marian synttärit. Ilta oli mukava ja kiitokset kaikille mukana olleille! :) Pojat pääsivät pulkkamäkeen, Elmo on jo vanha konkari, mutta Amorosan poitsuille oli ihan eka kerta istua pulkan kyydissä. Elmo nautti suunnattomasti, ilme oli ihan sama kun pyöränkorissa. Morris ja Vertti oli ekat mäet vähän ihmeissään, mutta malttoivat pitää peput kyydissä. Tahtovat vaan niiin kuumua, Moo hyppäsi alhaalla kyydistä ja kävi hullun kuumana rukkaseen ja miun hihaan kii. En oo saanu koskaan lelullakaan noin kuumaksi. :) Elmolla taas jännitys purkaantui hysteerisenä haliotepusu-kohtauksella. ;)  Eli mitään "oikeaa" ei eilen saatu aikaseksi.

Tänään Moo pääsi pitkästä aikaa hallille, mölleihin. Ajattelin, että eihän se käsissä kestä, mutta oksat pois: möllien rata (http://www.joa.fi/kisat/evkisa_20090208/alokas.gif) meni toka vikaan asti hyvin, mut sit kielto, kun hölmö minä ohjasin vastakädellä ja vedin sen hypyltä pois.. No toka rata (http://www.joa.fi/kisat/evkisa_20090208/alokas.gif), se oli vaikee: mineissä 1 tulos, samoin makseissa, medeissä 0. Kuuluimme myös siihen hylly kerhoon. Sössin jo keppien alotuksen eli ryysin Morrin eteen! Se osaa hakee ne kepit, ni miksi en luota? Ja kerran ku peli menetetty, ni se on siinä.. hyppyhärdelli oli paha jne. Postitiivista koko päivässä: Morris oli hallussa, kuulolla, ei tehny omiaan ja KONTAKTIT! Niihin olen yhä tyytyväinen. Täysiä päähän ja täp: tassut hiekkaan. Palkkasin namilla, ni hyödynettiin tää kisanomaisuus, et sielläkin on pysähdyttävä, jos niin sanotaan. Varkaudessa sit nopeammin vapautan, ei tarvi jäädä kontaktille asumaan. ;)

Jos jaksaa vielä tänään, ni vois kosketusalustaa lätkiä, ja Elmo tekis mieli viedä laskemaan mäkeä, tekee sen lihaksille hyvää tarpoa puuterilumessa rinnettä ylös. Meinaan lihakset on saatava takasi ennen agireenien aloitusta. Voi olla kyllä, että lepään illan, juilii sen verran polveen..:( Tai sit käydään huomenna päiväsaikaan mäessä..