No niin, jos nyt alkaisi aktiivinen kirjoittelu. Paljon on avajaisten jälkeen tapahtunut. Muutettiin koko poppoo tuossa joulun tienoilla, molempin koneet hajos (ja paaljon kuvia menetettiin :(), Elmolta lähti pallit (eturauhasen takia),  Morris vietti 3-vee synttäreitä, pojat "pärski" ja olivat kotiarestissa eli treenitaukoa ollaan pidetty: Elmo joulukuun kisoista ja Morris tammikuun alusta. Ensi viikolla alkaa kunnon treenaus hallilla.

Elmo nappasi JoA:n kisoissa joulukuussa yhden SM-nollan ja Morris tutusti hyllyjä, mutta hianoja sellaisia. Kahdesti karkasi kepeille ja ekalla kerralla todella kaukaa, suoritin loppusuoran ite radan reunalla juosten ja Morris teki keppejä, kun meidän välissä oli hyppyjä ja rengas (jotka siis olivat oikeasti se loppusuora!), maaliin tullessa oli niiin onnellisen näkönen ja taitavapoika-ilme naamallaan! :D

Joulun aikaan oltiin Tuijan (K) ja Sarin (V) koulutuksissa. Alla piirrokset toisesta:

 

Näistä koulutuksista jäi mukava fiilis, Morriksenkin kanssa agi voi olla mukavaa, se tarvii vaan kokemusta tai siis me yhdessä. Elmon kanssa tiedetään jo miten se tunne löydetään, mut Morriksen kans vasta nyt viime aikoina on yhteistä juonta löydetty. Saa nähdä mitä tää tauko on tehny yhteistyölle tai koko liidolle.

Ollaan kyllä tauon aikana puuhattu kaikkee muuta, kosketusalusta treenit on aluillaan koko laumalla, tokoiltu perustreenejä, M on yrittäny opetella tunnaria (liian laiskasti reenitty), kierretty kukkapöytää, tepsutettu jalkavatia jne. Oon tykästyny naksutteluun, pojat on saanu tarjota uusia juttuja, on mahtavaa nähdä kun ne käyttää "aivojaan". ;D

Vertin kanssa olen päätynyt kontaktien opetuksessa kosketusalustaan. Työnalla tällä hetkellä alustan opettelu. Sitten siirretään puomin palikan päähän maassa jne. Raportoin kuin homma etenee. Morriksen "tyylillä" (namikulholla 2 on 2 off) ajattelin aluksi, mutta V. Virtanen keskittyisi liikaa namiin ja ei "hoksaisi" mitä on tekemässä. Kosketusalustan avulla se joutuu vähän fundeeraamaan mitä on tekemässä, uskoisin.

Aamulla lähden koutsaamaan Tuomasta ja "kääpiölassieta" hallille, sen jälkeen vois reenilöidä tokoa ihan pihalla asti. Ruutua ja paikkamakuuta kera porokoiramuhennuksen! :)