Otettiin ensin sisätokoilut tai oikeastaan sisäkosketukset. Kaikki omalla vuorollaan pääsi läiskimään tassuilla. Elmolla ei meinaa hermot pitää, meinaa mennä sähläykseksi (ketkä Elmon tuntee, tietää mitä tarkoitan!), itkua, kohellusta ja namia namia tänne niiku jo olis! ;D No Morris on vaan niin taitava, vaihdoin sille jo pienemmän alustan ja hoksas senkin. Pystyn olemaan jo pitemmässä matkassa meno suuntaan tai kutsumalla ja se silti maltaa pysähtyä lätkälle. Yllättynyt Vertti muistaa perushomman jo, mut ihan sama ei vielä onnistu ku isoveikalla. Morriksesta aina vitsaillaan, että se on amiksen poikia, mut kuitenkin se on tämän jengin nopein oppimaan, paras keskittymään jne. Ja sen kans kaikki tekeminen on huippua. Miun oma Moo! Pusu Morris teki jättävät ja luoksetulosta maahan ja seis. Onnistu! Vertti teki jättävistä seisomista, se on alkanu hoksaamaan sen. Moilanen teki sivua, mikä ei meinaa onnistua, kun keulii ja sit jättävistä maahan menoa. Siinä se on porukan nopein. Oiskohan leikkaus tehny pikkuE:stä hiukkasen ahneen!? Joskus jos Elmolla saan seuraamisen "kondikseen" ja kehdataan kisoihin, ni pakko saada hyvät pisteet niiiin nopeesta maahanmenosta.

Sit käytiin kukkuloiden takana vapaana riekkumassa. Elmo on tosiaan kastroinnin jälkeen muuttunut, siellä se kuritti muita hippasen lomassa. Sisälläkin Elmo leikkii, kantaa leluja, yllyttää muita nujuamaan ja jopa vetänyt vetolelua Moon kanssa. Jos oisin tienny, että "kärttyelmo" muuttuu noin, ni kulkuset ois lähteny jo vuosi sitten. Luultiin, et Elmon käytös muuttu kun Vertti tuli taloon (varmasti sekin vaikutti), mut suurin syy oli hormoonit jotka pisti pienen shelamipojan pään sekaisin. Elmo on nyt Vertin kans jännä kaksikko, välillä ne on pahimmat vihamiehet, mut välillä sit ylimmät ystävykset, että kylkikylessä pitää päiksyt nukkua. Luulen, että Vertti kokeilee nyt asemaansa laumassa, ja kun Elmolla ei enää miestuoksuja ole, niin.. Morris on kolmikon rauhoittava, kaksikko kähinöi, ni se menee väliin seisomaan. Juu-u, sen ei tartte yleensä edes mitään sanoa, ni kaksikko lopettaa. Ja kai se nyt leikkeihin vaikuttaa kun ennen mukana oli vaan M ja V ja nyt mukana häärää kolmaspyörä E! :)

Sit sain inspiksen ja raivasin takapihalta terassille kepeille "alustan" ja niitäpä sitten Vertin kanssa käytiin ottamassa. Haluan Vertille käsipelillä ajatuksen "kepittelystä" ja sit ku saadaan kunnon kepit, ni verkoilla loppuun, jollei käy kuten Morrikselle, et hiffaa niin hyvin, että mitään verkoja tarvita! Katsellaan kuin käy.

Nyt pojjaat on väsyneitä. Hyvä niin, Joonas kipee ja mie lähen kuudeksi vetämään tokoa kääpiölassie-porukalle.