Olin eilen illalla niiin poikki, etten jaksanut kirjailla mitään. Puoli ysi olin sammunut sohvalle ja heräsin kun Joonas tuli kotia about puol kymppi.

Eilen aamulla käytiin ottamassa agia Tuomaksen ja poikien eli Enzon ja Fico!n kanssa, miulla mukana Vertti. No eipä meistä kumpikaan tajunnu hallin varauskalenteria tarkistaa ja arvata voi: tottahan toki juuri vartti ennen meiän saapumista oli varatut treenit aloitettu. No hienossa säässä lenkkeiltiin tunti ja susien (?) jälkiä tarkasteltiin. Pojat piti pitää kii, kun F! meinas "syödä" Vertin heti alkumatkasta, mutta yllättyikin kun Vertti oli antamassa takasi kovat kyydit. Onneksi olivat vielä hihnoissa. Fico!-isoeno ois halunnu näyttää kaapinpaikan vuosikkaalle, mut eihän se niin helposti käykään, kun asialla on Vertti...

No itse reenaaminen: paljon ei ehditty tai siis en kaikkea suunnittelemaani, mutta puomia mini- ja maksipöydältä. Vertillä on ihan selkeästi ajatus, kun sanon: kiipee ja seis. Mennään palikkaa pitkin ja lätkän kohdalla pysähdys. Aina ei tassut lätkään osu, ja sitä en edes vaadi.  Nyt kun pohtii niin omat plussansa on siinä, että käsky vaihtuu tässä vaiheessa. Lätkän häivyttäminen on ehkä helpompaa kun on eri sana!? Saa nähdä kuin käy. Ja nyt sit ei sotkeennu se koske-jutska ja voin käyttää muissa reeneissä sillain alkuperäisesti. Lisäksi tehtiin 1 ja 2 hyppyä. Vertti hyppeli hyvin yli ja sit vasta hokasin, että nehän on 45cm! No probleemos. Nyt tuli jo hyvin miun ollessa menosuuntaan. Seuraavaksi voisi kokeilla lähettämällä kulholle. Ja sit yhdessä liikkumalla. Muuta ei otettukaan kun piti lähtä jo kaupunkia kohti. Niin juu, E ja F! teki myös pikkupöydältä puomia.

Illalla vielä Vertillä oli tokoa Lauran ja Taimin, Katjan ja Hinkuun sekä Heljän ja Wiccan & Hallan kanssa raviksella. Otin Vertin kanssa seuraamista ja luoksetuloja ihmispylväiden läpi. Seuraaminen on miusta parantunut viime kertaan, ei tullu sitä himmailua viiden askeleen jälkeen. Ihmisten välistäkin malttoi lopulta mennä katsekontaktin kera, vaikka maailman ihanin Laura olikin vieressä! Se on kuulkas paljon Vertille. Silmänisku Sit myös luoksepäästävyyttä, se pylly ei meinaa pysyä maassa, tosin niin vähän vasta reenattu eli kyllä se vielä onnistuu. Otimme vielä noutoa eli heittelin kapulaa ja Vertin piti tuoda se käteen asti. Eka kerta ulkona ja vielä häiriössä. Jos ei tuonu loppuun, linkasin kapukan kauemmas, ni johan toi kapulan ahne Vertti namin toivossa. Lopuksi muutaman minuutin paikkamakuu kera jackpotin. Muutaman kerran palkkasin välissä tavisnamilla ja hyvin kesti vaikka takaa meni hiihtäjiä , vieressä tyttökamuja ja läheisellä kentällä koira haukkui ym. häiriötä. Hyvät treenit! :) Saa Vertti tän päivän vetää unta, oli sen varran raskas päivä.