Aamulla käytiin Tuomaksen kanssa ottamassa agia muutaman tunnin verran. Mukavaa kun saa rauhassa reenata ja pohtia ja jutella asioita. Morris teki keppejä, itsenäisiä sellaisia. Palkka oli keppien päässä ja mie jäin lähtöhypyn ja keppien väliin ja kannustin vain. Ajattelin, että himmailisi kaksi viimestä väliä, mut ei! Jes! Sit Morris teki myös putkelta nopeita käännöksiä haltuun. Ok, pitää reenata lisää. Toisella kierroksella Morris teki puomille lähestymistreeniä eli laitoin hypyltä sen puomille, jonka tulo"sivut" tukin siivekkeillä. Lähtöhyppyä siirsin, jotta tulokulma muuttui. Puomin päässä namikulho ja naksulla tehostus ja palasin vielä kädestä palkkaamaan. Lisäksi lautaa kera namikulhon. Ainiiin tekhän Morris myös pelkkää kosketusalustaa. Hyvin sujui! :)

Vertti teki myös kosketusalustaa. Vielä on hiukan Moota jälessä, mutta eikun toistoja vaan. Sitten V teki keppejä käsipelillä, jotta sais vähän hajua hommasta. Ja sit päästinkin oikeisiin hommiin: ekaa kertaa hyppyä! Samoin rengasta. Hyppy sujui kutsumalla, mutta miun rintamasuunnan ollessa eteenpäin oli jo vaikeampaa. Tästä se lähtee. Rengasta tehtiin hihnassa ja Tuomas otti vastaan namikulholle. Ihan ok ekaksi kerraksi. :) Kokonaisuudessa olin Vertiin tyytyväinen, koska se oli mukana, eikä hommaillu omiaan. Silmänisku

Sit ehdin käydä kirpparille viemässä lisää leluja kun taas jatkui touhut. Lähdettiinkin Vertin kanssa tokoilemaan med Laura ja porokoira Taimi eli Viri Virtanen, sukulainen siis kyseessä (siis Vertti Virtaselle! :D) sekä uusi tuttavuus Heljä ja porokoira Wicca. Meirän Virtanen reenasi ensin kontaktikävelyä ja luoksetuloja. Sitten liikkeestä maahan & seuraamista. Loppuherkku tuli paikallaolosta, joka onnistui hiihtäjistä ym. häiriöistä huolimatta todella hyvin. Palkkasin tavisnamilla välissä muutaman kerran. Liikkeestä maahanmenot oli säpäkät ja olin tyytyväinen kun malttoi olla maassa ihan rauhassa häiriöstä huolimatta. Sivu on ruennut hiukan poikittamaan eli palkkaa taas vasurista. Pidempää pätkää otettava ja heitettävä namia eteen, jotta ei jää himmaamaan.. Näitä muutamana kertana, katotaan miten etenee. Taas olin Verttiin tosi tyytyväinen, nyt viimeistään syttyi reenikipinä. Mukavaa, kun se ei hötkyilly muiden perään vaan oli tekemässä hommia miun kanssa. Juu-u, se ei Virtaselle ole aina ihan selvää... ;D Lopuksi käytiin kunnon kaupunkilenkki (karkkikaupalle, hih!). On junnu ollu illan väsyny ja luulen, että huominen menee sillä nukkuessa.

Elmon ajattelin viedä huomenna pulkkailemaan, kun tänään tylsäili kotona Joonaksen kanssa.