Eilen käytiin Varkaudessa kisaamassa Morriksen kanssa 2 X hyl (totuttuun tapaan! ;)) Eka rata:


10, 12 ja 17 rimat tuli alas, ja sit mentiin kutos putkeen kahdeksantoista sijasta! :( Ennen rimojen tiputtelua rata oli miun mielestä sujuvaa. Muutenkin oli ihan tyytyväinen menoon, en tiedä miks roiski, ei ole Moon tapaista. Näytti niiku ois ollu kova kiire vaan rynniä.. ? Puomilla vielä mietin, että nyt tulos! Mut ei, vekkasin kai sitten liikaa ennen seitsemäätoista, kun käänty väärään putkeen. Morris kääntyy niiiiin herkästi, meinaaan...

Toinen rata:


herkästi kääntyvä Morris pääsi ekan hypyn ja sit hyl. Eli väärään putkeen: otin kutsumalla ja käänsin liian aikaisin ja kun tuo koira kääntyy niin nopsasti, niin sinnehän se sitten sujahti. Sen jälkeen en saanu itseäni koottua ja homma oli yhtä sähläystä. Morris teki muutaman oman ratkaisun ja mie kompuroin takaosassa ennen rengasta jne. Löytyy täältä, jos joku haluaa "ihastella". Kiitos Pirjolle radan kuvaamisesta! :)

Summasummaarum: Morris osaa, jos osaisin ohjata. Oma liike on kauheen näköstä balettisipsutusta. Maneesikisat ei ole kivoja, kylmässä nää jalat ei toimi, mut pakko vaan aina päästä kisaamaan, outoa! Ekalla radalla päästiin puolet jo radasta loistavasti, jos vielä se toinenkin puolikas, ni vou! Ja siihen olen tyytyväinen, että vaikka homma levisi toisella, en näyttäny Morrikselle, että pieleen meni, luuli tekevänsä todella hienosti! Tai sit se ei enää välitä mokailuista eli itseluottamus on kasvanu. Ainiin, kepit oli molemmilla radoilla hienot!

Tänään pidetään lepoa, on meinaan kurkku kipee ja samoin polvia kolottaa. Elmon pulkkamäki siirtyy taas.. ja pakkastakin ois liikaa Elmon varpaille (vai olisikohan sittenkin miun? ;))