Eilisissä keskiviikon reenilöissä Morris teki "rohkeustreeniä" eli kepit oli ihan seinään päin, seinä siis tuli vastaan. Vaikeeta on. Tarvii tukea, muuten jättää kesken. Muuten Morris oli tosi täpinöissään, kuten on yleensä, mutta nyt viimeisimmät kerrat se on ollu jotenkin erilailla. Esim. loppunamin sai  kolmen hypyn eteen -suorituksesta. Jackpottia syödessä eli ahmiessa ihan tärisi..Morris teki myös pelkkää keinua (nami alhaalla) ja vau mikä vauhti! Hullun kiilto silmissä pamauttaa keinun alas. Jes, näitä lisää! Ja myös muita kontakteja palauteltiin mieleen, jotenkin puomille himmaili tai no himmail ja himmaili, mutta se sellanen Moon täysillä kiito alas asti uupui!? Tätä pitää miettiä...

No Elmo siis yhä saikulla ja Vertti tuurasi. Teki puomia pöydältä. Hyvin! Lisäksi 1 hyppyä, muutaman kerran keppejä käsipelillä, ja loppuherkku hypylle lähettämällä. Aikas hyvin alkaa olla mukana, voisi sanoa kerta kerralla paranee. :)

Tänään siis torstaina oltiin reenimässä Tuomaksen kanssa, mukana pikkupojat eli V ja E. Keskityttiin jälleen kontakteihin, tarkemmin siis puomiin. Vertti teki maxilta, mutta myös ilman pöytää eli alasmenolle nostettuna. Ekassa setissä onnistui hyvin. Jää hyvin ja pystyn myös itse liikkumaan. On selvästi hoksannut homman. Sitten tehtiin 1 ja 2 hyppyä namille lähettäen ja myös miun liikkuessa mukana. Onnistui todella hyvin! Tuomas oli kulhon vartija ja kerran vai kaksi joutui peittämään, kun V päätti oikaista ekan hypyn. No sitten hyppy (mutka)putki eli ihan uusi juttu. Ei onnistunu, oliko liian mutkalla tms. Ekan kerran Vertti "hermostui" reenatessa, haukkui tai  oikeestaan hiukan "rähisi" mulle, kun Tuomas ei namikulhoa vapauttanut, kun sinne suoraan juoksi oikasemmalla. No kyllähän se ahneus voittaa ja V:n hiukan fundeerattua alkoi putkikin sujua, kun ei muuten nameja saanu. :) Toisessa setissä Vertti teki A:ta. Laitettiin ekaksi alastulolle ja samalla systeemillä kuin puomilla. OK. Sitten hihnassa ja kokonaan kiipeemään. Alussa hihnalla varmistus, että pysähtyy. Lopuksi jo hihna löysällä. Onnistui aivan mahtavasti! En ois uskonu. Tätä siis jatkossakin puomin ohella. Sitten rengasta: namikulholle, hihnassa ja sai itse oivaltaa mitä haetaan. Vertilläkin on aivot! Nauru Kerta kerran jälkeen sujui paremmin. Tästä yksi jackpotti. Ja toinen vielä puomilta, jossa menikin sitten pasmat sekaisi, kun V tiesi herkun olevan lähistöllä. Luisti läpi ja naksautin, kun katsoin, että pysähtyi. Itku No eikun onnistuneita toistoja jokunen ja sitten loppunami. :) Tästä opin, ettei Vertti saa tietää herkkunamin olemassa oloa, jos meinaan kontaktilta tai muulta tosi keskittymistä vaativalta jutulta antaa. Maltti ei ole vielä valtti. Kokonaisuutena hyvä fiilis. Välillä Vertti hiukan "huuhaili".  Pohdin syitä: se voi alkaa silloin kun V "tympääntyy" eli homma on liian helppo eli vähemmän siis toistoja ja uusia, vaikeampia juttuja (pienissä erin)!!

Elmo on toipunut hyvin, kakkeli ok jne. Hymy