Oikeestaan muuta ei olla ehditty ku agia, kun miulla alkoi ne ryöt...ja kirjaamisetkin laahaa hiukan jäljessä.

Viime viikolla keskiviikon harkoissa teemana oli "tanssiharkat" eli aikas lailla valsseja pyöriteltiin. Morrilla oli joku ihme jumitus päivä. Tosin kokeilin olla hiukan "tiukempi", ja se saakin jäädä ekaksi ja vikaksi kerraksi. Ei hyvä.

Lauantaina käytiin viimeistelemässä, koska  keskiviikon reenilöistä oli hiukan p***-maku suussa. Lauantaina Moo toimi hyvin! :) Kisoihin oli mukava fiilis lähtä. Vertti teki kontaktia ja Elmokin teki miun kanssa pienen pätkän, jotta saatiin tuntumaa sunnuntain kisoihin.

Sunnuntaina suuntasimme siis Siilinjärvelle. Moolla kolme, Elmolla kaksi starttia (hypäri nollat jo kasassa). Morrikselle kolme hyllyä (taas), mutta nyt oli ihan eri fiilis. Iloisella fiiliksellä lähdettiin liikkeelle. Nyt oli jo yhteistyötä välillä nähtävissä, ainakin toivon niin. ;) Leikitin lötköpötköllä ennen ratoja, mutta malttoi hyvin kuunnella. Kontaktit aivan loistavat eli jatketaan samaan malliin niitten reenaamista. Ekalla radalla Moo karkasi putkeen vaikka muurille oltiin menossa, tää oli osittain Moon moka, koska vilkas miua ku vielä uudelleen ennen ku sujahti putkeen. Toisaalta mie saatan luovuttaa ohjauksen liian aikaisin. Lupaan jatkossa vaikka kiskoa sen sieltä putkesta takasi! ;) Ohjata loppuun asti!!Sama ilmiö kävi tokalla radalla: puomin jälkeen väärään päähän putkea. Ja hypärillä oli paha vienti kepeille (tää ois pitäny onnistua, ku Tuomaksen reeneissä just oli!), mutta Moo ei pysyny käsissä tarpeeksi kauan ja "karkasi" tokaan väliin. Ja tuttu kuvio: kun joku sössiminen tulee, pakka leviää. Morriksella on lupa sössiä tää kevät, ja kun nollakausi vaihtuu, alkaa tapahtumaan!! Vauhti pidetään yllä, itseluottamusta ja yhteistyötä. Kisaamisesta saadaan kokemusta (yhteistyöhön ja radan lukuun jne.), ei Elmokaan tuossa iässä vielä noin vaan nollia napsinut.

Elmo otti ekalta nollan ja melkein -3s. alle iajan. Elmo meni ihan hyvää vauhtia, kontaktit juoksutin läpi. Elmo "itkee" juostessaan aina hyppyjen kohdalla, mieli tekee mennä kovempaa, mutta kun ei niitten hyppyjen yli noin vain pikkuE pääse (vrt. Moo hyppää). Toiselta hylly: juu-u, Moon kerhoon! Kiersi yhden hypyn väärältä puolelta, vaikka helpompi olisi ollut oikein. Myös puomin kontaktin loikkasi, meinaan kokeilin jättäytyä hiukan taakse ja sanoa seis. Kääntyi katsomaan miua ja loikkasi. No tiedän olla varuillani kisoissa. Pitää ehtiä juoksemaan ja viedä "nenästä". Elmoa ei kannata pysäyttää, aikaa menee ja aivan liikaa..

Mutta siis kesällä Tornioon! :) Ja nyt on molemmat pojjaat ilmoitettu Pieksikselle ja Joensuuhun.