Lauantaina kävin Morriksen kanssa mölleilemässä ja se oli kirjaimellisesti sitä! Täyttä söhläystä, taattua ja tuttua Morrista. Avoimen radalla pysyi tiukat pyöritykset käsissä, mutta heti kun annoin "löysää" lähti mopo käsistä. Mm. juoksi puomin ohi ja kääntyi  häntä pystyssä miua kohti, että ai sinnekkö? Eläs kuule määräile, Moo menee sinne minne halua...Otin vielä kontaktit ja kepit ja muutaman hypyn möllien päälle, jotta itsellä parempi fiilis lähtä kisoihin..

..joissa siis saldona jälleen 2 X hyl. Tavoitellaan vissiin vuoden hyllypalkintoa! (hylly% 100 tältä vuodelta)
Eka rata:

Päästiin todella hyvin taas 10 esteelle, josta eka kielto. Morris ei hypänny kymppiä, vaan tuli ohi ja se oli silkkaa omaa hölmöyttä/kiirehtimistä, sillä en vilauttanu lainkaan vasenta olkaa eli juoksin vaan rintama kohti keppejä.. Otsan rypistys Sitten rima 13 alas, kielto 16 ja vielä ennen viimeistä hyppyä, Morris yritti kepeille eli teki lenkin keppien loppupäähän ja ohitti sitten viimeisen hypyn, minkä sitten pyöräytin sylkkärillä (tulipahan sekin sitten reenattua).

No toisella päästiin 5 estettä ja hyl. Livahti siis 6 putken väärään päähän. Jäin hypyt ottamaan A:n puolelle, joten kolmen kierrätyksen jälkeen olin jo myöhässä..videolta näkee kuin yritän vipata Moota putken oikeaan päähän ja olen jo niiin myöhässä eli Morris on jo lukinnu putken väärän ja on menossa jo..

Sit päästiin 10 hypylle, josta Moo päättikin vetästä kohti keppejä. Videolta näkee kuin se on jo hyppäämässä, mut just ennen kääntääkin itsensä kohti keppejä, joita lähestyy sillain ku Verttiä kutsuu leikkiin ulkona! Yllättynyt Ihan vallattomasti. No ei menny ihan kepeille asti, vaan tuli takasin, kunnes taas sen 10 hypättyään karkaa igen kepeille ja nyt jo aloitukseen asti ja eiku takasi ja vielä 11 hyppy ja sit kepeille. Yritin vetää sylkkärillä itteeni päin, mut eihän se edes katso miua vaan hakee ne maailman parhaat kepit itsenäisesti. Lopuksi vielä jotakin sähläystä loppuhypyillä eli suoraan kolmeltatoista loikkasi viidentoista väärään suuntaan ja 14/16 vasten miua, no sen harharetken jälkeen loppu ok.

Kokonaisuudessaan se oli positiivista, että kumpikaan meistä ei lopettanu missään vaiheessa liikettään. Morris eteni kokoajan kun juna, välillä oli vaan ihan omat kiskot...Nää radat vaan ois ollu niin Elmolle. Sen kanssa olisi ehtiny ite liikkumaan mukana samoilla kiskoilla, ehkä. Silmänisku

Maanantaina käytiin ottamassa agia ja tokoa hallilla Lauran ja Taran kanssa. Vertti teki puomin kontaktia alastulolta. Kokeilin jo tasanteeltakin, vauhdin kasvaessa tuli läpi, mikä oli hyvä, jotta se sai miettiä "mokaansa". Vertistä näki selvästi, että ohhoh, mites nyt näin kävikään ja tarjosi jo takaisin menoa. Kokeilin kerran myös ilman lätkää ja hyvin pysähtyi. Pitää vaan itse malttaa antaa Veen pysähtyä ja vasta sitten kädellä nami, ei siis omalla liikkeellä tai kädellä pysäytystä. Lisäksi tehtiin 2 X 3 hyppyä sillain 90 asteen kulmassa ja Laura vahti kulhoa. "Saatiin" mokakin aikaiseksi (oikas toisen hypyn) ja Vee ihmetteli miks ei namia saanut, hyvä. Antaa tän itse tajuta, että hommia tekemällä saa namit. Sitten A:ta hihnassa kosketusalustalle 2 vasemmalta ja 2 oikeelta. Todella hyvin meni. Pysähtyy löysällä hihnalla. Lopuksi vielä 6 rengasta hihnassa ja loppunami tuli vikalta! Ekalla kerralla yritti tosissaan sivusta, mutta sen jälkeen hienosti. Iso kiitos Lauralle suuresta jelppauksesta! :) Itekseen ei ois onnistunu.

Morris teki muutaman slaalomin kun tarjolla oli ja viikonlopusta ohjaajalla oli hampaankolossa jotakin.. muutama onnistunut ja ruutua tekemään. Taralle viritetyt "ansat" kiinnosti ja sieltä löytyi mitä mahtavin patukkakin. No saatiin onnistuneita, joko lelu siellä tai sitten lelu(t) lensi ruutuun. Aivan liian vähän ollaan ruutua reenitty, laiska olen ollut. Sitten tehtiin kaukoja takapalkalla. Maasta seisomaan osoittautui vaikeeksi, meinaan Moo siirtää vasenta takajalkaa noustessaan. Onnistuneista naksu ja vapautus palkalle. Myös nämä kaket pitäisi ottaa tehotreeniin. Lopuksi Morrikselle vielä paikkamakuu piilossa ja siitä jackpotti! Hyvin pysyi agiesteiden keskellä ja vielä kun tätäkään ei olla reenattu siihen malliin kun ennen. Ehkäpä kevät tuo tokokipinän taas tullessaan...

Nii juu, sairastuvalla taas tapahtuu. Vertti aloitti ripsakoinnin maanantaina illalla. Liekkö ressaantui sunnuntain autoilusta, kun ei olla pidempiä matkoja vähään aikaan ajeltu..kuitenkin näyttäis olevan erilainen pöpö ku E:lla, on meinaan Virtanen virroissaan ja nyt on jo alkanu maha rauhoittumaan. Vertti saa kuitenkin jokusen päivän levätä nyt ja ensi ti sitten koko kööri rokkareille. Jospa nyt ois sitten tän vuoden sairastelut tässä. Toivoahan aina saa.. :)