Tänään kisailtiin Joensuussa PoKS:n kisoissa, molemmilla 2 X agirata. Ekalta molemmille hylyt ja tokalta Elmolle 0 (-3.18) ja 2.sija! Naapuriseuran borderi Piitu vei voiton Elmon nenän edestä (about -3.69). Morrikselle tokaltakin hyl! Rata 1 (suurinpiirtein näin...):

1239388284_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Elmo haki lopussa 19 jälkeen vielä 3 hypyn värältä puolelta. Morris hylläs jo alussa ennen kolmosta karkasi  hypylle 19! En tajua miten, videokaan ei ole avuksi. Oli ilmeisesti vaan omatoiminen..lisäksi jätti 10 väliin ja haki 9 putkea hiukan. Miusta hyvä rata, oikeestaan parhaimmasta päästä vähään aikaan. Pakka pysyi kasassa mokista huolimatta. Sama ei toistunu enää tokalla radalla...
1239389298_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Morris hyppäs kolmosen väärään suuntaan. Läksin tekemään valssia, niin Moo tuli syliin ja hypyn ohi. Sika hyvin haki itsenäisesti hypyt 6,7 ja 8. Mie olin lähempänä aata ja keppejä, ku hyppyjä.. Katoin hölmönä, ku koira menee, enkä tajunnu liikkua. Eli itsekkin on liikuttava, vaikka ois irtoova koira, vai mitä? Silmänisku 10hypyn jälkeen haki vielä ykkösen väärään suuntaan. 14 korvas kutosella ja 16 väärään suuntaan ja vielä vikan hypyn jätti hyppäämättä, kun joku torvelo heitti maalialueelle hihnan (siis lähtöä tekevä kai?) ja moo katto, että lelu lensi ja lähti sinne. Tosin pyysin vielä takasi ja hyppäs vikan väärään suuntaan. Oikein piste kaikelle söhläykselle! Jos olis nolla ollu tulossa, ni ois hihnan lennättäjä saanu kuulla kunniansa ja todella!! Oli hänen onni että Moo söhläs! Silmänisku

Elmo teki tosiaan hienon nollan. Tosin arvokasta aikaa tuhlaantui, kun meinasin itse kiireellä vedättää sen 16hypyn väärälle puolen, mutta Elmo pelasti tilanteen.  Videolta huomaa, että mie kiirehdin siinä suotta. Myöskää puomin kontaktiin en ole täysin tyytyväinen. Ekaltahan se sai vitsakan siitä. Saa nähdä toimiiko tää juoksutus, mutta ei tällä hetkellä muutakaan vaihtoehtoa ole.

Videoilta näkee kuin Elmo hyppää jo minit hyvin, sillon ku se näkee sen hypyn korkeuden eli suorissa paikoissa jo kiidättää ja "liitää" yli, mutta kierräkierrä-jutuissa vielä passaili, kun ei muista viel et helppo hypätä. Kokemusta ja treeniä vaan, ni eiköhän vauhti vielä kasva tästäkin! Nauru Elmon kanssa on vaan niin kiva mennä, se kulkee sinne minne sen vie, ja meillä se yhteistyö jo sujuu, toisin kuin miulla ja moolla. Morrikselle sopiva ohjaustyyli hakee vielä paikkaansa.