Huh, kiireinen viikko takana, enkä ole ehtinyt edes viime viikonlopun Mikkelin kisoista raportoida, vaikka aihetta olisi ollut. ;)

Kaksi päivää, yhteensä 8 starttia. Elmon saldo 2 X 0, 1 vitonen ja 1 hylly. Morriksella 1 X 0, 2 X vitonen ja 1 X hylläys. Molempien hylyt vikalta radalta eli väsymystä (eli otteen herpaantumista), niin ohjaajassa kuin koirissakin. Ketkä ovat seuranneet Moon tämän vuoden kisakautta, arvaavat että olen enemmän kuin tyytyväinen tuohon saldoon. Ekalla radalla yksi kielto hypyn ohituksesta, mikä oli ihan koiran kokemattomuutta/ohjaajan "löysyyttä" ja toisella vitosen radalla tippui 1 rima eli tilastoihin meni se. Nolla radalla himmasi loppu osassa rataa, koska haistoi meiän äitin ja Joonaksen radan reunalta, ju tämä ei ole ihan Moon tapaista, mutta parilla Morris-käskyllä havahtui ja tajusi jälleen olevansa agihommissa. Outoa. Yleensä vaikka juoksuinen narttu ois tarjolla, valitsee Morris poika agin..

Elmolle ekalta radalta vitonen puomilta, tokalta  0 sijoituksella kakkonen, igen!! ja sunnuntaina aamuradalta o, sij. 4. Hiukan oli jähmee. No sitten vikalta se hylly, kun oli vitonen (kielto muurilta) alla, niin kokeilin persjättöä paikkaan jonne suunnittelin valssin, niin sehän kostautui. Minimonsi eli Mini Moilanen kiiti pari extra hyppyä!! Oli maalissa niin ylpeenä itsestään, kun haki hienosti hyppyjä, ja kun se on nykyään niin helpoakin. :)

Maanantaina alkoi Vertillä alkeet. Laura ja Katja koutseina. Vertille ihan uusi juttu kun samaan aikaan hallissa monen monta muutakin "pentua". Hyvin onnistui keskittyminen, tosin ekana kun tehtiin puomin oli keskittyminen hiukan hukassa. Piti siis tsiikata, että mitäs ne muut siellä kähinöi.. ;) Tehtiin kontaktin lisäksi muutamaa hyppyä, putkea sekä keppejä. Edelleen olen vaiheissa mitenkä ne kepit opetan, verkoilla vai käsipelillä, kuten Elmon ja Morriksen.. Huomenna pääsee Vemu taas omiin reenilöihin. Viikon päästä olenkin jo sitten jalka paketissa illalla.

Elmo kävi mölleilemässä ja nappasi voiton. Ja toi taas kavereille herkkuja. :)

Kohta tokoilemaan A-poikien kanssa eli Morriksen ja Vertin. Elmo saa jäädä nukkumaan. Saku otetaan myös virkistysretkellä katsomaan muitten tokohommia. Niin Salkkeus on siis taas kuntoutuslomalla Joensuussa.