Päivityksessä hiukan taas katkoa... Olin viime viikolla saikulla alkuviikon, jälleen poskiontelotulehdus.  Viikonloppuna pääsin jo hiukan liikkeellekkin (siis muuallekkin kuin töihin to-pe).  mm. kävimme lauantaina katsastamassa Fico!n ja Enzon uutta kaveria; Brunoa (Eyewitness Eye Spot Ewe), miun kummipoikaa ;) Joonashan on Enzon kummi ja miulla on kummityttö Kylli, mutta tämä on ensimmäinen karvainen kummipoika. Tuomas on Morriksen kummisetä, Vertillä puolestaan on kaksi kummitätiä; Tiina ja Kati. Että näin ;D

Helpoin tilanne saada pennuista kuvia:



Siis aivan mahtava luonteinen penska, syliin vain kiipesi, mutta leikki myös innokkaasti rievuilla ja lötköpötköillä.  Uskomattoman reipas, isot pojat meinas vaan tunkea leikkeihin väliin..Enzo on saanut vertaisensa kaverin. ;) Tääkin tahtoo vielä joskus tuollaisen, oman boodecollien.

Tässä vielä muutama kuva:



No mitäs meidän laumalle. Viime viikko oli hiljaiseloa kun mamma oli siis levossa, lauantaina olikin pojilla kivaa, kun Tarvi ja Ara (siis Arvi ja Tara) & Taimi eli Lauran jengi saapuivat lauantai-illan viettoon, ohjelmassa oli koirilla mm. saunomista, takapihalla rallia, näätänäätäliinin vetoa jne. Kiitos Lauralle mukavasta illasta!
 

Ainiin käyntiinhän sitä perjantaina ottamassa axaa Vertin treeneissä. Laitoin tarkoituksella toppiskengät jalkaan, jotta juoksemisesta ei tule mitään, kun se antibioottikuuri vielä on. Tehtiin melko simppeliä, putkeen irtoomista (namikulholle), kontakteja ja sitten puomilla poseerausta, Utriaisen Heidi otti Vertistä kuvia, joista yhden lähetinkin shelttilehteen agiykkösruusukekuvana. Kiitokset siis Heidille.  Valoa oli vähän, mutta kun asiaan herää samana päivänä kuin viimeinen lähetyspäivä...

Tässä muutama Heidin ottama kuva pojista, osa siis jo kesällä otettuja, osa nyt.

Jos se tokokipinä syttyis taas, Vertti elokuussa -09 (on muutes tuostakin jo miehistynyt paaljon) paikkamakuuhommissa:


Ekat kisat elokuun lopussa. Vertti kepittää.


Ja perjantaina puomilla.

 

ja kun ei ole paljon puhetta, niin laitetaan vielä kuvaa. Heidin ottama Morriksesta Joan kisoista elokuussa.

Ei kestänyt kepeillä kunnon vedätystä. totuus, että joutui aloittamaan alusta, ei onnistunut kiirehtiminen, vaikka kova olikin yritys kuolan valuessa pitkin leukaa... ;)


Sunnuntaina käytiin mölleissä. Laitoin Vertin vain 2 radalle ja Moon ja Empun yksille. Vertti sikaili ekalla alussa, näkyy että hallilla ei olla käyty, mutta toinen meni jo paremmin, tosin ihmettelen miksi ei mennyt puomia loppuun asti hiekalle tassut, pysähtyi kontaktipinnalle Tämä pitää katsastaa seuraavalla kerralla, meinaan olisiko se meidän perjantainen poseeraaminen vaikuttanut asiaan. Mutta en pähkäile tätä enempää, vaan katsotaan mikä on tilanne jatkossa. Nyt pitää muistaa; Ei saa tehdä asioista ongelmia, jotka eivät sitä oikeesti vielä ole. Elmon tyrkkäsin kepit aloittamaan väärin, muuten ok, tuli tokaksi ja saatiin se mitä halusin eli Hurtan nahkahihna + tulihan siinä luutakin mukana. Jes! Morriksesta ei muuta mainittavaa kuin että pitkät tauot eivät tee sille hyvää, se on aivan mahdoton!  Teki kyllä radan, mutta ei sen minkä tuomari oli ajatellut. Yleisö sai nauraa, niin miekin. Perusajatukseni tässä hommassa on, että meillä on hauskaa!! ja Moo luuli tekevänsä tosi pätevänä poikana hommia, niin hienosti että mamma tykkää. Jep. Irrota se ainakin osaa, ehkä vain vähän väärille esteille..hih.

Tulispa jo kesä ja päästäis kunnolla reenaamaan. Mie inhoon pakkasreenejä/kisoja kun sormet ja varmaat jäätyy niiin helposti.

Taitaa huomisetkin agit jäädä. Pakkaset paukkaa, huomisillaksi luvannut lähemmäksi -25. Onneksi on tossut, niin voidaan pakkasista huolimatta lenkkeillä kunnolla, jos vaan tämä oma olo ei taas huonone. päähän on jyskyttänyt igen.. :(

Lopuksi jo viikko sitten luvatut tossukuvat (tänään on oikein kuvasatopäivä). Amorosan pojat mallina, Fico!n ja Enzon tossut jalassa. Herroilla itsellään on punaiset. Saavat myös mustat, jahka ehdin tehdä.


Etutassuissa kahdet kummari-tarrasysteemit ja takasissa yhdet. Ei ole tarttennut tpssuja vielä etsiä pusikoista, meinaan hyvin on kestäny myös umpihankirallit.