Eva on laulanut jo useana päivänä, ja nyt on jo pojille muutamat fleecetossut tehtynä. Ensimmäiset oli ihan pikapika versiot ja ei niiin hienot. Kuvia on luvassa viikonloppuna  poikien uusista menokengistä. :D Nyt tarkenee heittää ihan kunnon lenkkejäkin vaikka kuinka pakkanen paukuttaisi, eikun backarit niskaan ja tossut tassuihin ja menoksi..

Hetipä otin töissä tilauksia vastaa ja yhdet ehdin jo nyt illalla tehdäkin, katsotaan onko työkaverin terrierille sopivat, vai etsivätkö tossut sitten uutta omistajaa...niin ja Tuomaksen pojille on myös jo työn alla kuten sovittiin..:)

Viimeksi unohdin raportoida tiistain agireenilöistä. Käytiin lomapäivän ja lauhan (-7) kelin kunniaksi hallilla about kuukauden tauon jälkeen. Otin Morriksella ja Vertillä pientä pätkää. Morris se ei meinannu pöksykarvoissaan kestää kun oli niiin huippua pitkästä aikaa. Vertti puolestaan oli tauon aikana hautonut keppejä ja keppikulmia, ne onnistui ihan mahtavasti (kun niitä ei olla vielä ajatuksella reenitty), samoin takaaleikkaus kepeille. Vahingossa kokeilin ja sittenpä tein muutaman tarkoituksella ja avot, onnistui! Pitää siis vaikeuttaa asioita pikkuhiljaa Vertille, ja keskittyä nyt kevät ohjaustekniikoiden huolelliseen opetteluun, unohtamatta helppoja pätkiä ja irtoamista. Vemulla oli pientä näpsimistä ilmassa, mutta suht maltilla teki hommat. Elmolla tein muutamat kontaktit, eikä muuta. Saa hiukan taukoilla ja ne anaalit taitaa taas vaivata..pitää seurata tilannetta ja käyttää tyhjennyksellä. On meinaan ollu hieman kiukku pojille lähipäivinä ja mattoihin on yritetty jättää vahtiraitoja...

Tänään kun tulin töistä, tehtiin pienet sisätokoilut. En muista millon ollaan tokojuttuja tehty, varmaankin viimeksi silloin marraskuun kokeen aikoihin.. hups. Elmolla seuruuta, luoksetuloa (juu kaikkea mahtuu eteisen käytävässä pikkukoiran kanssa) ja maahan menoa. Vertillä seuruuta/sivua ja jättäviä & kakeja. Tekee kaukot ihanan innokkaasti ja kun sen hännän on heiluttava kesken liikkeidenkin, tulee hiukan sivuttaisliikettä, mutta eiköhän se siitä jää pois. Morrishan olisi tehnyt vaikka pari tuntia, mutta nälkäiseksi jätin. Teimme seuruuta, liikkeestä istumista, luoksetulon seis & maa ja kakeja. Kaukot oli tooosi hyvät, vaikka reeniminen on tosiaan ollut sitä wc:n sei-maa leikkiä (eli istun veskissä ja moo avaa itse oven ja tuo lelun ja sitten sei, maa ja lelu lentää, ja taas lelu löytyy kohta miun sylistä, istu maa, istu ja lelu lentää.. jne...). Morris on vaan niiin ihana, se tekee hommat niiin täysillä, näkee kuin se nauttii koko sytämmellään kun (laiskimus)mamma vihdoinkin tekee sen kanssa jotakin oikeeta.

Nyt lupaan ryhdistäytyä ja hakea sen tatsin mikä oli syksyllä reenimisen suhteen.